Стратегія Borrow for Stacking

Основна ідея полягає в тому, щоб взяти в борг відповідну монету (сервіс Binance Crypto Loans) і покласти на депозит (сервіс Binanсe Simple Earn). Заставна монета не продається, а отже, немає небезпеки знецінення монети. Підсумковий дохід – це різниця між доходом від депозиту та відсотками за кредитом. Дохід сплачується щодня.

  • Беремо монету в борг (залишаємо заставу)
  • Кладемо монету на депозит
  • Отримуємо кожен день відсотки :)
  • Депозит закінчується - повертаємо кредит (отримуємо заставу назад)

Приклад: беремо монету в борг (5% річніх), кладемо на депозит (12% річних) - ваш дохід 7% річних.

Стратегія безпрограшна, проте є небезпечний нюанс, пов'язаний із зростанням ціни монети та необхідністю збільшення застави. Нижче ми обговоримо це.

Дії при зміні ціни позиченої монети

- це ідеальна ситуація, все йде за планом

- все добре, так як монету не продана і лежить на депозиті. Єдиний мінус – щоденний дохід трохи знизиться. При цьому можна зняти частину заставної суми та розпоряджатися на свій розсуд.

-У цьому випадку все добре, однак рано чи пізно LTV почне наближатися до рівня "Margin Call" і ви будете зобов'язані збільшити заставну суму. Це не є проблемою, т.к. заставна сума повністю повернеться після того, як ви повернете кредит.

- небезпека! Потрібно мати на рахунку достатньо коштів, щоб при необхідності збільшити залогову сумму. Якщо грошей буде недостатньо, Binance ліквідує ваш борг за рахунок залогових монет.